Gate terminal Projecten

Ben jij de Project Planner waar naar wij op zoek zijn?

Maintenance

De afdeling Maintenance van Gate terminal bestaat uit circa twintig medewerkers die zich richten op het betrouwbaar, efficiënt en veilig functioneren van de LNG terminal. De afdeling ontwikkelt, implementeert en beheert het onderhoud op basis van de wettelijke eisen en die van de aandeelhouders. De medewerkers zijn verantwoordelijk voor het Computerized Maintenance Management System (CMMS) dat zorgt voor het optimaal functioneren van de onderhoudssystemen en de beschikbaarheid van materialen. 

Maintenance bestaat uit vier subafdelingen: Projecten, Electrical, Control & Instrumentation (C&I) en Mechanical.

De afdeling Projecten ontwikkelt multidisciplinaire technische projecten. De opdrachten worden zodanig uitgevoerd dat deze tijdig en binnen de begrote kosten tot stand komen en voldoen aan de eisen en (overheids)voorschriften binnen de aandachtsgebieden Civil, Control & Instrumentation, Electrical en Mechanical.

De afdeling Maintenance van Gate terminal bestaat uit een relatief jong team van technisch specialisten die zich dagelijks inzetten voor een betrouwbare terminal die continu voldoet aan de wensen van de opdrachtgevers. Er wordt gewerkt met modernste apparatuur voor het onderhoud en herstel van systemen en installaties. Korte lijnen en een vriendelijke open cultuur kenmerken de onderlinge samenwerking.

 Wat ga je doen?

Als Project Planner ben je binnen de afdeling Maintenance verantwoordelijk voor het voorbereiden, coördineren en plannen van werkzaamheden op civil, electrical, mechanical C&I-gebied.

 Je belangrijkste uitdagingen en taken

Welke functie je bij ons ook vervult, je kunt altijd een pionier zijn. In onze organisatie is volop ruimte voor eigen initiatief.

In deze functie bestaan je werkzaamheden voornamelijk uit:

 • voorbereiden en coördineren van projecten;
 • plannen en organiseren van werkzaamheden aan apparatuur en installaties binnen projecten;
 • bewaken van de voortgang van de werkzaamheden in de uitvoering in samenwerking met de Field/commissioning supervisor;
 • voorbereiden, aanvragen, selecteren en van offertes en deze toetsen in samenwerking met de engineers aan de hand van specificaties en kwaliteitseisen;
 • voeren van onderhandelingen met (nieuwe) leveranciers;
 • zorgdragen voor de afhandeling  en informeren over over inkoop-, leverings- en betalingsaangelegenheden;
 • bewaken en uitwerken van de projectplanning met betrekking tot de benodigde middelen, materialen en (ingehuurde) diensten;
 • signaleren en afstemmen van knelpunten in de projectplanning;
 • bewaken en uitvoeren van de administratie (documentatie, tekeningen, stuklijsten, materialen, inspectielijsten);
 • opstellen van rapporten en besprekingsverslagen;
 • naleven van en toezicht op wettelijke- en bedrijfsverplichtingen en procedures.

 Functie-eisen

Veiligheid en kwaliteit in je werk zijn belangrijk voor je. Je bent een teamspeler en je voelt je betrokken bij onze organisatie en onze klantenkring. Bovendien wil je jezelf ontwikkelen. Je bent resultaatgericht, communicatief sterk, zelfstandig en hebt oog voor detail, waardoor je goed past in onze organisatie.

Opleiding en ervaring

Medewerkers van Gate hebben een uiteenlopende achtergrond: technisch, economisch, administratief en van MBO- tot WO-niveau. Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten met;

 • Minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding in een technische richting;
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie binnen een onderhouds- en/of projectorganisatie;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Ervaring met planning gerelateerde software;
 • Kennis van de relevante wet- en regelgeving.

Ons aanbod

Wij bieden je een boeiende baan in een groeiend bedrijf met veel uitdagingen, korte lijnen en een prettige informele werksfeer. Jij leert van ons, wij leren van jou. Wij staan open voor goede ideeën en voor medewerkers die beslissingen durven nemen. Ons team is deskundig, energiek en altijd bereid om klanten de beste oplossing te bieden.

Solliciteren

Lijkt het je leuk en leerzaam om te werken bij de eerste LNG terminal in Nederland? Ben jij de Project Planner waar wij naar op zoek zijn? Dan ontvangen wij graag jouw goed gemotiveerde sollicitatiebrief met een CV. Een (online) assessment kan deel uit maken van de procedure.

Wij bieden medewerkers graag de mogelijkheid om intern nieuwe uitdagingen aan te gaan. Om die reden nemen wij interne sollicitaties als eerst in behandeling.

Vacature delen via:
Vacaturetype / functietype:
Contract
Werkuren:
Fulltime
Werkdagen:
Dag
Terug naar boven