Gate Terminal O&M

HSSEQ officer

Operations & Maintenance

De werkzaamheden van de afdeling Operations & Maintenance worden gekenmerkt door een hoge graad van automatisering. Medewerkers kunnen processen steeds beter monitoren en anticiperen op marktontwikkelingen. Hoewel het aan- en afkoppelen van schepen een handmatige operatie is, wordt ook hier de automatisering steeds belangrijker. ‘Internet of Things’ heeft een grote impact. Data zijn beschikbaar achter het bureau en sturen planning en organisatie direct aan. Op basis van kunstmatige intelligentie (AI) werkt de terminal met lerende systemen die modellen analyseren om beter in te spelen op planningen voor korte en lange cycli.

Operations & Maintenance bestaat uit een relatief jong team van technisch specialisten die zich dagelijks inzetten voor een betrouwbare terminal die continu voldoet aan de wensen van de opdrachtgevers. Er wordt gewerkt met moderne apparatuur voor het onderhoud en herstel van systemen en installaties. Het team bestaat uit een Operations Manager, Maintenance Manager, Process Engineer, Innovation Engineer, HSSEQ officer, een Marine Supervisor/PFSO, IT Engineer en een IT technician. 

Wat ga je doen?

In de functie van HSSEQ officer ben je binnen de afdeling Operations & Maintenance verantwoordelijk voor de implementatie en realisatie van het HSSEQ-beleid, zodanig dat de organisatie voldoet aan de klantspecificaties, wettelijke verplichtingen en intern beleid. Je rapporteert aan de Plant Manager en geeft leiding aan de afdeling HSSEQ.

Je belangrijkste uitdagingen en taken

Welke functie je bij ons ook vervult, je kunt altijd een pionier zijn. In onze organisatie is volop ruimte voor eigen initiatief.

In deze functie ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het:

 • HSSEQ-beleid en management;
 • Securitybeleid en management;
 • Incidenten onderzoek;
 • QA-management;
 • Rapportages;
 • Interne en externe audits;
 • Leidinggeven en coachen van medewerkers.

 Functie-eisen

Veiligheid en kwaliteit in je werk zijn belangrijk voor je. Je bent een teamspeler en je voelt je betrokken bij onze organisatie en onze klantenkring. Bovendien wil je jezelf ontwikkelen. Je bent resultaatgericht, communicatief sterk, zelfstandig en hebt oog voor detail, waardoor je goed past in onze organisatie. Je kan daarnaast uitstekend (groepsgericht) leidinggeven, coachen, delegeren, plannen en organiseren en het bewaken van de voortgang.

Medewerkers van Gate hebben een uiteenlopende achtergrond: technisch, economisch, administratief en van MBO- tot WO-niveau. Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten met;

 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Minimaal een afgeronde hbo opleiding (HVK), MoSHE is een pré;
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring binnen de olie- en gasindustrie;
 • Ervaring met leidinggeven;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Kennis van de relevante wet- en regelgeving.

Ons aanbod

Wij bieden je een boeiende baan in een groeiend bedrijf met veel uitdagingen, korte lijnen en een prettige informele werksfeer. Jij leert van ons, wij leren van jou. Wij staan open voor goede ideeën en voor medewerkers die beslissingen durven nemen. Ons team is deskundig, energiek en altijd bereid om klanten de beste oplossing te bieden.

Solliciteren

Lijkt het je leuk en leerzaam om te werken bij de eerste LNG-terminal in Nederland? Ben jij de HSSEQ Officer waar wij naar op zoek zijn? Dan ontvangen wij graag jouw goed gemotiveerde sollicitatiebrief met een cv.

Cataly Partners B.V. werft exclusief de HSSEQ officer die zijn of haar energie toe wil voegen aan Gate terminal. Een kennismakingsgesprek met een Accountmanager van Cataly Partners B.V. alsmede een assessment maakt deel uit van de procedure.

Vacature delen via:
Vacaturetype / functietype:
Contract
Werkuren:
Fulltime
Werkdagen:
Dag
Contactpersonen:
Ingeborg Lammers-Ris
Terug naar boven