Gate Terminal Operations
< Terug naar lijst

Operator Allround

Solliciteren

De afdeling Operations is verantwoordelijk voor het goed functioneren van de processen op Gate terminal. Daarbij gaat het om inname, opslag en transport van LNG op basis van normen ten aanzien van kwantiteit, kwaliteit, milieu en veiligheid. Operations verzorgt het afhandelen van LNG-ladingen die via de terminal worden in- of uitgevoerd. De LNG wordt aangevoerd door grote zeeschepen, kleinere bunkerschepen en trucks. Daarnaast zorgt Operations dat gasvormig LNG naar het gasnet wordt uitgestuurd. De formele activiteiten bestaan onder meer uit werkvergunningen, controle en beheer.

Operations (34 medewerkers) werkt in vijf vaste ploegen, aangevuld met een zesde flexploeg. Het team waarborgt de veiligheid van de terminal door nauwkeurige toepassing van procedures, werkinstructies en controle van aannemers en subcontractors op de vereiste vergunningen. Nieuwe medewerkers hebben minimaal VAPRO-B niveau en krijgen bij Gate terminal een gedegen in-house opleiding tot allround procesoperator.

Operations is een divers samengesteld team met specialisten op verschillende ervaringsniveaus. De werkomgeving is modern en zeer professioneel, maar ook open, flexibel en collegiaal met volop ruimte om nieuwe taken op te pakken. Gate terminal is actief in een groeimarkt en onderscheidt zich door de combinatie van terminal en procesomgeving. Operators komen daardoor in contact met uiteenlopende relaties en verrichten afwisselende werkzaamheden.

Wat ga je doen?

Als Operator allround ben je binnen de afdeling Operations verantwoordelijk voor het controleren en beheersen van het totale terminalproces zodanig dat LNG wordt ingeslagen, opgeslagen en getransporteerd binnen de gestelde normen t.a.v. kwantiteit, kwaliteit en milieu en veiligheid.

Je belangrijkste uitdagingen en taken

Welke functie je bij ons ook vervult, je kunt altijd een pionier zijn. In onze organisatie is volop ruimte voor eigen initiatief.

In deze functie bestaan je werkzaamheden voornamelijk uit:

  • Je bent verantwoordelijk voor een efficiënt verloop van het gehele LNG-terminalproces (steigerbeheer, opslag, condensatie, verdamping en transport door pijpleidingen;
  • Je draag zorg voor de besturing van de diverse installaties;
  • Je zorgt voor een adequate overdracht van activiteiten en/of systemen bij de wisseling van ploegen;
  • Tevens ben je verantwoordelijk voor het naleven van wettelijke- en bedrijfsverplichtingen;
  • Je werkzaamheden voer je uit vanuit de controle kamer en op de terminal.

Functie-eisen

Veiligheid en kwaliteit in je werk zijn belangrijk voor je. Je bent een teamspeler en je voelt je betrokken bij onze organisatie en onze klantenkring. Bovendien wil je jezelf ontwikkelen. Je bent resultaatgericht, communicatief sterk, zelfstandig en hebt oog voor detail, waardoor je goed past in onze organisatie.

Opleiding en ervaring

Medewerkers van Gate hebben een uiteenlopende achtergrond: technisch, economisch, administratief en van MBO- tot WO-niveau. Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten met;

  • Je bent in het bezit van een afgeronde MBO opleiding Process Techniek niveau 4 of een afgeronde Vapro B/C theorie- en praktijkopleiding;
  • Je hebt enkele jaren relevante werkervaring;
  • Je hebt communicatie goed onderlegd in het Nederlands als Engels, zowel schriftelijk als mondeling;
  • Je hebt kennis van de relevante wet- en regelgeving;
  • Je werkt goed in teamverband en vindt collegialiteit belangrijk.

Ons aanbod

Wij bieden je een boeiende baan in een groeiend bedrijf met veel uitdagingen, korte lijnen en een prettige informele werksfeer. Jij leert van ons, wij leren van jou. Wij staan open voor goede ideeën en voor medewerkers die beslissingen durven nemen. Ons team is deskundig, energiek en altijd bereid om klanten de beste oplossing te bieden.

Arbeidsvoorwaarden

Je komt te werken in een aantrekkelijk 5-ploegenrooster (2-2-2). Wij bieden jou een tijdelijk contract voor de duur van 1 jaar en daarna uitzicht op een vaste aanstelling. 

Solliciteren

Lijkt het je leuk en leerzaam om te werken bij de eerste LNG terminal in Nederland? Ben jij de Operator allround waar wij naar op zoek zijn? Dan ontvangen wij graag jouw goed gemotiveerde sollicitatiebrief met een CV.

Regio:

Zuid-Holland

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Ploegendienst

Contactpersonen:

Juan Romberg
mobiel: +31 0621546574
Terug naar boven