Gate Terminal C&I

Maintenance

De afdeling Maintenance van Gate terminal bestaat uit circa twintig medewerkers die zich richten op het betrouwbaar, efficiënt en veilig functioneren van de LNG terminal. De afdeling ontwikkelt, implementeert en beheert het onderhoud op basis van de wettelijke eisen en die van de aandeelhouders. De medewerkers zijn verantwoordelijk voor het Computerized Maintenance Management System (CMMS) dat zorgt voor het optimaal functioneren van de onderhoudssystemen en de beschikbaarheid van materialen. 

Maintenance bestaat uit vier subafdelingen: Projecten, Electrical, Control & Instrumentation (C&I) en Mechanical.

Control & Instrumentation is verantwoordelijk voor het onderhoud van alle voorkomende meet en regelapparatuur, automatiseringssystemen en analyzers op de terminal, zodat deze betrouwbaar functioneren en continu beschikbaar zijn. De afdeling houdt toezicht op technici, uitvoerders en leveranciers in verband met de Health Safety & Environmental eisen.

De afdeling Maintenance van Gate terminal bestaat uit een relatief jong team van technisch specialisten die zich dagelijks inzetten voor een betrouwbare terminal die continu voldoet aan de wensen van de opdrachtgevers. Er wordt gewerkt met modernste apparatuur voor het onderhoud en herstel van systemen en installaties. Korte lijnen en een vriendelijke open cultuur kenmerken de onderlinge samenwerking.

 Wat ga je doen?

Als C&I technician ben je binnen de afdeling Maintenance verantwoordelijk voor het minimaliseren van control en instrument (C&I) falen, om te voorkomen dat niet aan de contractuele dagelijkse doorvoer nominatie kan worden voldaan. Dit doe je door het in stand houden van alle voorkomende meet en regelapparatuur, automatiseringssystemen en analyzers op de terminal en aansturen van leveranciers en contractors. Hierbij waarborg je de veiligheid van de plant en veiligheid kritische systemen in overeenstemming met het bedrijfsbeleid en procedures, geldende wet- en regelgeving, HSSEQ eisen en de gestelde uitvoeringseisen.

 

Je belangrijkste uitdagingen en taken

Welke functie je bij ons ook vervult, je kunt altijd een pionier zijn. In onze organisatie is volop ruimte voor eigen initiatief.

In deze functie bestaan je werkzaamheden voornamelijk uit:

  • Mede ontwikkelen, plannen, uitvoeren en verbeteren van preventief of conditie gebaseerd onderhoud aan:
  • Alle voorkomende meet en regelapparatuur, zoals flow, level, druk en       kleppen
  • Custody transfer metering systemen
  • Condition monitoring systemen
  • Analyzers
  • Optimaliseren, storing zoeken en configuratie aan DCS, ESD, F&G, PLC systemen
  • Voorbereiden en doorvoeren van modificaties op instrumentatie gebied inclusief softwarewijzigingen (DCS/ESD/FGS/PLC)
  • Zorgdragen voor correcte uitvoer van Management of Change Proces
  • Begeleiden, supervisie en kwaliteitscontrole van werkzaamheden van subcontractors
  • Mede ontwikkelen en bijhouden van het CMMS systeem (Maximo)
  • Bijhouden van onderhoudscontracten, opstellen van procedures, werkinstructie’s en testsheets
  • Naleven en toezicht houden op wettelijke- en bedrijfsverplichtingen en procedures op het gebied van veiligheid, milieu, gezondheid en Arbo.

Functie-eisen

Veiligheid en kwaliteit in je werk zijn belangrijk voor je. Je bent een teamspeler en je voelt je betrokken bij onze organisatie en onze klantenkring. Bovendien wil je jezelf ontwikkelen. Je bent resultaatgericht, communicatief sterk, zelfstandig en hebt oog voor detail, waardoor je goed past in onze organisatie.

Opleiding en ervaring

Medewerkers van Gate hebben een uiteenlopende achtergrond: technisch, economisch, administratief en van MBO- tot WO-niveau. Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten met;

  • Afgeronde MBO-4 opleiding op het gebied van service en onderhoud elektrotechniek en instrumentatie;
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring binnen een onderhoudsorganisatie;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Kennis van de relevante wet- en regelgeving;
  • Kennis van DCS en/of Analyzers is een pré.

 

Ons aanbod

Wij bieden je een boeiende baan in een groeiend bedrijf met veel uitdagingen, korte lijnen en een prettige informele werksfeer. Jij leert van ons, wij leren van jou. Wij staan open voor goede ideeën en voor medewerkers die beslissingen durven nemen. Ons team is deskundig, energiek en altijd bereid om klanten de beste oplossing te bieden.

Solliciteren

Lijkt het je leuk en leerzaam om te werken bij de eerste LNG terminal in Nederland? Ben jij de C&I technician waar wij naar op zoek zijn? Dan ontvangen wij graag jouw goed gemotiveerde sollicitatiebrief met een CV.

 

Regio:

Zuid-Holland

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Dag

Contactpersonen:

Juan Romberg
mobiel: +31 0621546574
Terug naar boven